Lekgoed

Over Lekgoed B.V.

Over ons

Lekgoed is een allround vastgoedontwikkelaar en ontwikkelt utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. Door een schat aan ervaring is Lekgoed een partij dat weet wat vastgoed ontwikkelen is. Wij zijn een onafhankelijke risicodragende ontwikkelaar. Naast eigen projecten werken we ook graag samen in een partnership met andere ontwikkelaars of vastgoedeigenaren. Hierbij kan onze projectrol variëren.

Missie, visie & duurzaamheid

Visie-Missie-2

Missie

Lekgoed staat voor duurzame kwalitatief hoogwaardige projecten voor klant en eindgebruiker welke aansluiten op de vraag van de markt. Door voelbare betrokkenheid van Lekgoed staat de opdrachtgever van onze projecten centraal, waardoor zijn of haar droom werkelijkheid wordt. Wij betrekken onze klanten in het proces.

190408_ondernemer-visie

Visie

Lekgoed wil in de randstad en verdere omgeving bekend staan als een betrouwbare ontwikkelaar. De ontwikkelaar die klaar staat om elk project samen met onze klant op te pakken en tot een kwalitatief, kostenbewust en resultaatgericht einde te brengen. Alle partijen, opdrachtgevers en de mensen van Lekgoed moeten met trots terug kunnen kijken op de samenwerking en op elk afgerond project.

branded-duurzaam-groen

Duurzaamheid

Voor Lekgoed is duurzaamheid een vanzelfsprekendheid. Lekgoed is zich terdege bewust van haar verantwoordelijkheden op dat gebied bij ontwikkeling van haar projecten omdat haar ontwikkeling veelal producties met zich meebrengen die nog vele jaren hun functie op een goede manier moeten kunnen vervullen. Er worden tijdens het ontwikkelproces dan ook voortdurend keuzes gemaakt waarbij duurzaamheidszaken een belangrijke rol spelen.

Bekijk hier ons aanbod