Bedrijfsunits te Sleeuwijk. Verkocht!

14 Bedrijfsunits, De Hoogjens te Sleeuwijk

Omschrijving:

De Hoogjens 61-11 te Sleeuwijk | Bedrijfsunit met een oppervlakte van 90 m2 in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw.

ALGEMEEN

Op een mooie locatie aan de Hoogjens wordt dit nieuwbouwproject gerealiseerd, bestaande uit 14 hoogwaardige bedrijfsruimten die optimaal zijn voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Elke unit zal o.a. beschikken over een overheaddeur, loopdeur en 2 parkeerplaatsen.

De Hoogjens 61-11 betreft een bedrijfsunit in het achterste gebouw. Deze unit heeft een oppervlakte (BVO) van 90 m².

De units zullen casco opgeleverd worden, met de mogelijkheid om als koper de ruimte verder naar uw wensen af te laten werken.

STERKE PUNTEN

- Betaalbare bedrijfsunit

- Nieuwbouw

- Overheaddeur van 3,5x3,5 meter

- 2 eigen parkeerplaatsen

OPPERVLAKTEN

- Ca. 90 m² BVO

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD

Het bedrijfsverzamelgebouw zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 worden opgeleverd. Het bedrijfsverzamelgebouw zal worden voorzien van een gewapende betonnen fundering op prefab betonpalen. De begane grondvloer wordt in het werk gestort en monolithisch afgewerkt. De vloer wordt geïsoleerd uitgevoerd en is berekend op een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit sandwichbeplating, de binnenwanden zullen bestaan uit prefab beton binnenwanden. De dakconstructie bestaat uit zelfdragende geprofileerde stalen dakplaten welke worden gemonteerd op de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van isolatie en afgewerkt met 1,5 mm dikke PVC dakbedekking. Het dak is berekend op het plaatsen van eventuele zonnepanelen.

In de brochure treft u de volledige technische omschrijving van het object.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het object wordt standaard opgeleverd inclusief o.a.*

- Meterkast met aansluitingen water en elektra

- Standaard elektrische installatie

- Standaard elektra aansluiting 3x25A tot in de meterkast

- Standaard wateraansluiting 2,5 m3/h tot in de meterkast

- Afgedopt afvoerpunt riolering achter/naast de meterkast

- Mantelbuizen t.b.v. de nutsvoorzieningen

- Overheaddeur van 3,5x3,5 meter

- Loopdeur

- 2 eigen parkeerplaatsen

*(Zie brochure voor de standaard kopersoptielijst)

PARKEREN EN TERREIN

De unit 61-11 is in het achterste gebouw gesitueerd en beschikt over een tweetal eigen parkeerplaatsen. Het terrein wordt volledig verhard middels betonklinkers.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in Gemeente Altena. Het inwonersaantal van de Gemeente Altena bedroeg ca. 55.000 inwoners volgens het CBS op 1 januari 2019. Het object is gelegen in de plaats Sleeuwijk, dit betreft een locatie welke centraal in het land van Heusden en Altena is gesitueerd.

Het object is op korte afstand (5 minuten) gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht) Op ca. 10 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen).

KADASTER

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op het perceel Werkendam - S - 3722. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 3.073 m².

VRAAGPRIJS

Onder optie

ONDERMAAT/OVERMAAT

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING

Nader te bepalen

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP

Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE

Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting

een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD

Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Terug naar het overzicht