Bedrijfshallen Newtonstraat, Tiel. VERKOCHT!

Bedrijfshallen Newtonstraat Tiel, vraagprijs € 130.000 v.o.n.

Omschrijving

INDELING:

Het verzamelgebouw zal bestaan uit 22 bedrijfsunits. Iedere unit is op de begane grond en eerste etage telkens 80,88 m² v.v.o. groot.

Iedere unit wordt casco opgeleverd met een grote bedrijfsruimte op de begane grond en een grote ruimte op de eerste etage. De ruimte op de begane grond is bereikbaar via de roldeur en via de loopdeur. De ruimte op de etage is bereikbaar met een trap. Meer – / minderwerk opties zijn volop mogelijk, informatie via verkopend makelaar.

ALGEMENE INFORMATIE:

– totale oppervlakte circa 3630 m²

– in units van circa 162 m² v.v.o., gelijk verdeeld over de begane grond en eerste etage.

– vloerbelasting begane grond max 1200 kg/ m²

– vloerbelasting verdiepingsvloeren max 300 kg/ m²

BESTEMMINGSPLAN:

Het bestemmingsplan ‘Kanaalzone’, onherroepelijk vastgesteld in 2013. Locatiebestemming ‘bedrijventerrein’, detailhandel perifeer 2, bedrijven tot en met milieucategorie 5.1.

Maximale bouwhoogte 30 meter, maximaal bebouwingspercentage 80%

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:

Iedere unit wordt opgeleverd met twee eigen parkeerplaatsen voor de unit. Er worden dertien parkeerplaatsen voor de bezoekers aangelegd.

BEREIKBAARHEID:

Bedrijventerrein ‘Kellen’ is de meest centraal gelegen en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A 15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten). Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

PRIJS:

vanafprijs € 130.000,- v.o.n. tot € 145.000,- v.o.n. excl. BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:

– met kunststof dakbedekking

– met onderhoudsarme materialen

– vaste trap naar de eerste etage

– met meterkast

– eigen parkeerplaatsen

– actieve VVE

De verkoop vindt plaats onder het voorbehoud van verkrijgen van de omgevingsvergunning, die in maart 2020 is aangevraagd. De bouw zal starten als tenminste 16 van de 22 units zijn verkocht. Dit is een opschortende voorwaarde. De bouwtijd zal circa 150 werkbare werkdagen zijn.

Terug naar het overzicht